wij zijn leadport

Leadport is een team van gemotiveerde pro’s die de toekomst van online marktplaatsen willen (her)vormen.  Wij geloven dat motiveren de sleutel tot excelleren is. 

Excelleren is ons doel

Een succesvolle organisatie is gebouwd op menselijk kapitaal. Leadport is een trefpunt van bekwame mensen met specialistische skills die samen werken om het beste resultaat te bereiken. Als lerende, platte organisatie worden goede ideeën snel opgepakt en kansen direct benut. Daarom werken bij Leadport autonoom denkende mensen die graag meebeslissen en respect hebben voor hun collega’s.

Aantal marktplaatsen

Klanten

Hoe bereiken wij onze ambitie?

Laat mensen meebeslissen

Wij geloven dat er een directe correlatie is tussen de motivatie van mensen om een ​​doelstelling te bereiken en hun betrokkenheid bij het vaststellen van deze doelstellingen en de grenzen. 
l

Bouw een feedback-loop

Zorg voor een continue feedbackloop voor het bereiken van doelstellingen. Dit biedt duidelijkheid omtrent verwachtingen, vergroot het vermogen om om te gaan problemen en biedt mogelijkheden om erkenning te krijgen voor je werk.

Zorg voor uitdaging

Mensen worden vaak gemotiveerd door de verwachte gevolgen voor  het succesvol voltooien van een specifieke taak. 

Ga niet over je grenzen

Mensen in een veeleisende werkomgeving hebben meestal al een hoge mate van motivatie, maar het is belangrijk dat het doel niet het individu overweldigt om de motivatie te behouden.

Wees duidelijk

Maak doelstellingen meetbaar en niet ambigue. Zorg ervoor dat de definiëring van het doel  de verwachtingen van het doel goed weergeeft.

VOOR WIE DOEN WE HET?

Onze mensen

Wij zijn altijd bezig onze vaardigheden en kennis aan te scherpen en te ontwikkelen met als doel om waarde toe te voegen aan het online winkelgemak van consumenten en de groei van onze partners. Daarnaast streven we bij Leadport naar werkgeluk en een verbeterd carrièreperspectief. 

Zakelijke relaties

Voor zakelijke partners innoveren wij continu door onze producten te verbeteren, kijkend naar de vraag vanuit de markt. Bedrijven kunnen groeien door te  profiteren van de kansen die Leadport biedt op onze review- en vergelijkingswebsites.

 

Consumenten

Consumenten kunnen met een steeds beter gebruiksgemak online winkelen met de diensten die wij aanbieden op onze platformen.  Na het creëren van minimale viable products schalen we successen op in verschillende sectoren en regio’s.

 

Concretere doelstellingen, grotere uitdagingen en duidelijkere feedback leveren betere prestaties op.

Laten we een gesprek starten

Leads & websites

Portfolio

Leads ontvangen

Werken bij

Vacatures

Solliciteren

Contact en nieuws

Neem contact op 

Nieuws

© Leadport 2017                                                                                                                              Sitemap | Disclaimer / Privacy policy

Pin It on Pinterest