De evolutie van vraag en aanbod

Leadport stemt online techoplossingen af op traditionele en toekomstige marktbehoeften. Resulterend in meer consumentengemak en bedrijfsdoelmatigheid- en doeltreffendheid. 

Onze visie

De opkomst van online commercie heeft geleid tot een abrupte verschuiving in de manier waarop diensten worden verhandeld. Consumenten die diensten kopen en huren op de private markt zien het digitale domein steeds vaker als een normaliteit. En naarmate de koopkracht van deze generatie de koopkracht van vorige generaties vervangt, wordt effectieve digitale promotie steeds fundamenteler voor het overleven van bedrijven. Online marktplaatsen zijn daarom een essentieel element in de toekomst van de handel.

Adaptief vermogen

Wie zich niet aanpast aan veranderende omstandigheden zal zich niet staande houden. Dit geldt niet alleen voor levende wezens, maar ook voor organisaties. Vanuit economisch oogpunt zullen de bedrijven met het hoogste adaptieve vermogen zegevieren. Co-evolutie met de gedragingen en wensen van het klantenbestand is daarom essentieel voor bedrijven. Om deze reden verandert Leadport continue haar digitale platformen om vraag en aanbod zo goed mogelijk te verbinden. 
 

"Leadport heeft er voor gezorgd dat ik mijn thuispraktijk kan voortzetten."

Josje van Hout, freelance diëtiste

"Door de online marktplaatsen van Leadport kan ik me richten op m'n vak in plaats van me altijd druk te maken over het aantrekken van klanten."

Oscar Kralingdijk, Directeur @ Sterke Mannen

"De aanvragen komen wekelijks, soms meerdere malen per dag binnen. Ik ben blij dat ik niet meer op pad hoef om klanten te zoeken.

Johan Vermeulen, Eigenaar @ Vermeulen Schilderwerken

Wat de feiten zijn

Transparantie, relevantie en gebruiksgemak

Online consumenten eisen meer van bedrijven die online actief zijn. Belangrijk onderdelen hiervan zijn transparantie en relevantie. Continue innovatie zorgt er daarnaast voor dat online functionaliteiten steeds transparanter, veiliger, efficiënter en persoonlijker worden. Voorbeelden hiervan zijn online betaalfunctionaliteiten, gewogen reviews en het gebruik van big data. Deze ontwikkelingen zorgen voor een steeds betere end-to-end dienstverlening ten aanzien van online marktplaatsen waar zowel consumenten als bedrijven van kunnen profiteren. 

Meer ZZP'ers en MKB'ers

Nederland heeft de laatste jaren een grote stijging gezien van het aantal ZZP'ers en MKB'ers. Deze zelfstandigen hebben niet altijd de kennis of de capaciteit om zelf klanten aan te trekken. En dat is precies waar Leadport goed in is!

Groeiende online consumentenbestedingen

Wereldwijd groeit de marktwaarde voor online shoppen al vijf jaar met dubbele cijfers en het einde is nog lang niet in zicht. Toenemende investeringen en steeds betere functionaliteiten zorgen ervoor dat consumentenbestedingen binnen complete industrieën de komende jaren getransformeerd worden naar online. Alleen al van 2017 tot 2020 groeit deze markt wereldwijd met circa 2 biljoen dollar. En met deze ontwikkeling neemt ook de frequentie toe waarmee mensen producten en diensten vergelijken op het internet.

A

Groeiende advertentiemarkt

De groei van online consumentenaankopen en de groei van big data zorgen er voor dat de online advertentiemogelijkheden groeien, zowel in volume en efficiëntie. Persoonlijk toegesneden advertenties en merkervaringen worden mogelijk gemaakt door het analyseren van big data van het online gedrag van (potentiële) klanten.

 

Welke richting we kiezen

Leadport maakt gebruik van de kracht van het internet om traditionele verkooproutes branchebreed te transformeren. Door het aanbieden van branchespecifieke online marktplaatsen bieden wij mogelijkheden om zowel het consumentengemak als de bedrijfsefficiëntie ingrijpend te verhogen.  Gebruikmakend van brandbuilding en adaptief zelfversterkende netwerken.

LEadport’s positionering

PORTOFOLIO AANPAK

Door verschillende merken te creëren met een consistente formule zorgen we voor synergetische voordelen op het gebied van herkenbaarheid en vertrouwen. 

Bekijk onze merken

consumenteninzicht

Onze reviewplatformen geven ons inzicht in de wensen en behoeften van consumenten in specifieke industrieën. Hierdoor bouwen wij specifieke kennis op en fungeren als bron van kennis voor consumenten in de awareness en interest fase van de salesfunnel.

Bekijk onze reviewplatformen

DIGITALE ERVARING

Al ruim tien jaar ervaring hebben wij met zowel development als online marketing. Als millenials onderkennen wij de resolute technische innovatiekracht en het essentieel belang van ontwikkeling. Wij opereren op de rand van nu en de toekomst.

BRANCHEPARTNERS

Branchespecifieke kennis putten wij uit ons uitgebreide netwerk van branchepartners. Hierdoor kunnen wij niet alleen bouwen op accurate informatie van vakmensen, maar ook op het bereik dat ons netwerk biedt om in contact te komen met bedrijven en consumenten.

FLEXIBILITEIT

De netwerkgerichte en horizontale wijze waarop Leadport georganiseerd is leidt ertoe dat het team van experts snel kan schakelen in tijden van veranderende marktomstandigheden of bij het betreden van nieuwe markten of regio’s.

DE BESTE MENSEN

Ons team bestaat uit ondernemende, zelfstandige experts die vooruit willen en geloven in de continu voortschrijdende digitale evolutie van het bijeenkomen van vraag en aanbod.
Meer weten over Leadport? Wees niet verlegen kom in gesprek!

Leads & websites

Portfolio

Leads ontvangen

Werken bij

Vacatures

Solliciteren

Contact en nieuws

Neem contact op 

Nieuws

© Leadport 2017                                                                                                                              Sitemap | Disclaimer / Privacy policy

Pin It on Pinterest

Share This