WErken bij ons

Leadport is gebouwd op talentvolle hardwerkende creatievelingen die vooruit willen. Wil jij onderdeel zijn van de digitale revolutie? 

bouw mee aan de toekomst

Leadport hervormt de manier waarop vraag en aanbod bij elkaar komt in traditionele markten. Dit bereiken wij door de juiste mix van mensen met talent en visie op IT-gebied en marketing- en sales te combineren. Wij geloven dat de juiste motivatie van het team een kritische succesfactor is voor het slagen van iedere business en voor ieder afzondelijk teamlid.

samen groeien

Bij Leadport zoeken wij samen naar dat wat jou motiveert om op te staan en helpen we je hierin te excelleren. We verlangen daarom wel van jou je alles doet om jezelf te ontwikkelen, je collega’s te helpen en Leadport naar nieuwe hoogtes te brengen. Dit alles om de levenswijze van consumenten en de manier van werken van bedrijven die onze online platformen gebruiken te vergemakkelijken. 

Voordelen en bonussen

g

Flexibele werkuren

Je weet zelf het beste wanneer je het beste presteert. Onze werktijden zijn tussen 06.00 en 22.00 uur. 

Internationaal georiënteerd

De online platformen van Leadport kunnen niet alleen in Nederland het verschil maken. De kansen liggen open in de hele wereld!

Persoonlijke ontwikkeling

Door prikkelende opdrachten, het stellen van doelen, een uitdagend trainingsprogramma en het werken in een team met creatieve collega’s die vooruit willen in het leven werken wij elke dag aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Inspirerende werkomgeving

Werken vanuit huis of vanuit een andere locatie in de wereld is een mogelijkheid!

Creëer de toekomst met ons

Structureel succes ontstaat wanneer innovatie en motivatie elkaar in balans houden. Een lerende omgeving met inspirerende mensen zien wij daarom als een basisvoorwarden om van elkaar te kunnen leren en Leadport en jou tot een blijvend succes te kunnen maken. samenkomen. 

Vacatures

Wees onderdeel van ons succes

 

Junior account manager

Stage

Weet jij de meeste klanten binnen te halen?

 

Junior SEO/Content marketing

Stage

Wil jij meer leren over SEO/contentmarketing?

Meer weten over Leadport? Wees niet verlegen kom in gesprek!

Leads & websites

Portfolio

Leads ontvangen

Werken bij

Vacatures

Solliciteren

Contact en nieuws

Neem contact op 

Nieuws

© Leadport 2017                                                                                                                              Sitemap | Disclaimer / Privacy policy

Pin It on Pinterest

Share This